Francuska

Krstarenje rekama i kanalima
Budite kapetan svog broda !

Krstarenje rekama Francuske 2019

Krstarenje Francuskim rekama je skoro pola veka sinonim za najkvalitetniji odmor koji možete da provedete sa porodicom i prijateljima. Iz mnogobrojnih polaznih baza (luka) možete da planirate Vaše putovanje i birate rute na nekoj od mnogobrojnih reka Francuske. Reke poput Saone, Seje, Jone, Rone, Garone, kao i kanala Midi koji spaja Sredozemno more sa Atlanskim okeanom, svojim prirodnim lepotama, istorijom, florom i faunom, ostaviće neizbrisiv utisak i lepe uspomene sa Vašeg putovanja.

Opcije za Vaše putovanje su mnogobrojne, počev od biranja broda kojim ćete krstariti, do opcije da li želite da ga vozite sami ili da iznajmite skipera. Takođe, Vaše kulinarske sposobnosti možete da pokažete tokom putovanja prijateljima i porodici, ali i da iznajmite profesionalnog kuvara i batlera, koji će Vam biti uvek na raspolaganju.

Turističke destinacije i  atrakcije, zaštićena područja i nedirnuta priroda, mogu biti deo Vašeg porodičnog, prijateljskog ali i poslovnog uživanja tokom ove nezaboravne avanture. Biranje rute i itinerera kojim ćete krstariti zavisi isključivo od Vaše želje. Ako nemate ideju, pomoćićemo Vam u izboru  itinerera sa turističkim atrakcijama koje Vas interesuju.

-Početnik ste I želite da putujete mirno I uživate u prirodi? Kombinacija plovidbe sa povremenim pristajanjem u lukama na Vašoj ruti je idealna za Vas. Regije poput Južne Burgundije, Kamarga ili Majena su idealne za Vas.

-Obožavate prirodu, bez dodira sa civilizacijom? Ukrcajte se i isplovite iz Kanal Niverne ili Šarenta.

-Sladokusac ste i privlači Vas da probate najlepša tradicionalna jela i čuvena francuska vina? Ili možda konjak? Idealna ruta za Vas je Lot ili Alzas, kao i regija Šarant.

Pored ovih destinacija, možemo Vam predložiti i ostale, prilikom upita.

Putovanja mogu da traju od 2-5 dana, 7 dana ili više. Sedmodnevno krstarenje je najpopularnije,jer je vremenski idealno za obilazak svih atrakcija koje će Vam se naći usput tokom krstarenja.

Postoje mnoge uslužne stavke koje možete da iznajmite pre putovanja. Dodatni pribor za kuvanje, profesionalne štapove za pecanje, bicikle, kao i navedena posada u vidu skipera, mornara i batlera. Kratka obuka vezana za upravljanje brodom i vezivanjem u luci je obavezna.

Slike brodova koje možete iznajmiti možete pogledati ovde:


DaNe

TOP