Ulcinj

Crna Gora letovanje

Najjužniji grad na crnogorskom delu Jadranske obale. Veoma lep turistički centar lociran je na prekrasnim brdima, obraslim mediteranskim rastinjem. Obala Ulcinja duga je više od 30 km, a peščane plaže duge su skoro 23 km, što je jedinstven slučaj u Evropi. Ovaj grad sa blagom mediteranskom klimom i velikim brojem sunčanih dana u godini, garantuje vrlo dugu kupališnu sezonu. Na peščanim plažama Ulcinja izgrađen je veliki broj hotela.

Hotel „Olympic“

Nalazi se na Velikoj plaži, na 50 m od obale mora. Usluga: PP – Polupansion (doručak/večera – švedski sto). Smeštaj: 252 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, SAT TV, mini bar, klimu i balkon. Hotel poseduje recepciju, restoran, aperitiv bar, zatvoreni bazen, saunu, teretanu, sportske terene za fudbal, mali fudbal, košarku, rukomet i odbojku, sopstvenu plažu i parking.

Nudističko naselje Ada Bojana

Lokacija: Nalazi se na 15 km od Ulcinja, na ostrvu “Ada” na ušću reke Bojane u Jadransko more. Na samoj obali, oko 40m. Usluga: PP-Polupansion (doručak/večera – švedski sto). Smeštaj: 590 ležaja u vilama i bungalovima. Tip “L”, svaka soba ima kupatilo,TV, mini bar, klimu i balkon. Tip “A” , svaka soba ima kupatilo, TV, mini bar, klimu i balkon. Tip “B” (drvene kućice), svaka soba ima kupatilo, TV, mini bar i klimu. Hotel poseduje recepciju, prostran restoran sa velikom terasom, aperitiv bar, dva restorana a-la-carte i parking. Mnogobrojne su mogućnosti bavljenja sportovima na vodi.


DaNe

TOP