Етно село Станишићи

Излети Master Holidays

СТАНИШИЋИ – На трећем километру од Бјељине а према древном Павловића мосту у зеленом срцу саме семберске равнице сместило се етно село Станишићи. Двадесетак Дрвених кућа динарског типа, млекара, воденица, ковачница, амбар за жито…раштркано је на 5 хектара, а све пренето из околних села општине Вареш и планина Звјезде и Романије. Станишићи нуде и свој духовни кутак уз цркву и крстионицу посвећену св.Оцу Николају Летњем. У обиљу етно села Станишићи нуде много и нестварно више…Они су свој изистински свет у малом а опет тако велики у мањини. Рођени из идеје и визије једног човека за само један дан отргнуће вас од сиве стварности и вратити у оно што из искона јесте. Рај Бориса Станишића је оно за чим вапи свака људска душа; доћи на место кога ни сад није брига за „бриге и следеће сутра“. По први пут у понуди, уз стручно објашњење сваког објекта, сазнајте све о кући ђеда Боже и кући Росуље, посетите станицу Подлугови, крчму Васојевића и манастире. Откријте зашто „Нојева барка“ никад запловила није и одакле су воденица поточара и млекарник.

БАЊА ДВОРОВИ – Велики део заслуга за формирање бање Дворови се дугује њеним мештанима.Када су 1956.године нафташи тражећи нафту направили бушотину у селу Дворови, на 1350 метара, потекла је врела минерална вода температуре 75 степени Целзијуса. Мештани су дали топлу воду на анализу, којом је потврђено да је вода минерална и да помаже при лечењу реуматских тегоба. Први олимпијски базен је саграђен 1968. а данас ова бања поседује спортско-рекреативни центар са пет базена капацитета 6000 посетилаца, терене за мали фудбал, одбојку на песку, тенис, кошарку. Мале угоститељске објекте (продавнице, грилове, посластичарнице,…) са баштом од 500 места.

Аранжман рађен на бази минимум 45 плативих путника. Уколико се не пријави довољан број путника агенција задржава право да најкасније 5 дана пре путовања да откаже аранжман.

Уз овај програм важе општи услови путовања Т.А. МАSTER HOLIDAYS Лиценца ОТП 40/2017

Полазак из Београда у 8:00 часова са договореног места. Вожња аутопутем до Кузмина, а затим према граничном прелазу Рача. Долазак у Бању Дворови, обилазак, краће слободно време и аставак према центру Бијељине. Посета цркви Св. Василија Острошког, По завршеном обиласку, обилазак Етно села “Станишићи’, слободно време и уживање уз жубор потока и чекетање воденице поточаре. Полазак за Београд, у поподневним часовима и долазак у Београд око 20:00 часова.

ЦЕНА ПО ОСОБИ ИЗНОСИ: _________ динара

– Превоз туристичким аутобусом двд/тв, видео, климом и разгласном опремом,
– Разгледања и обиласке према програму,
– Стручног водича агенције током читавог путовања,
– Трошкове организације аранжмана.

– Међународно путно здравствено осигурање
– Факултативно организовање ручка у неком од ресторана

– Према договору, могућност плаћања у две рате путем административне забране или чекова грађана.
– За полазак из Лазаревца и Барајева, минимум 30 путника, доплата је 500,00 динара по особи.


ДаНе

Иди на врх