Србија летовање

Врњачка Бања

Летовање Србија - Врњачка Бања 2019

Врњачка Бања се налази у централној Србији, удаљена око 200 км од Београда, 25 км од Краљева и 38 км од Крушевца. Смештена је измеду планине Гоч (1216 м) и Западне Мораве.

Термализам у Врњачкој бањи је познат још од Римског периода, а са почетком рада Основателног фундаторског друштва топле минералне воде у Врњцима. 1.868.године Врњачка бања постаје позната и призната на тлу Европе.

Магистралним, железничким и путним правцем повезана је преко Краљева и Крушевца са свим осталим подручјима у Србији. Клима Врњачке Бање је умерено континентална са утицајем планинске климе. Лета су са свежим јутрима и вечерима због ветра који дува са Гоча према Западној Морави, а зиме су снеговите, али без оштрих мразева.

Током летњих месеци многе културне, спортске и забавне манифестације привлаче велики број туриста и посетилаца

Хотел ФОНТАНА

4/5

Реномирани врњачки хотел који се комплетно реновира у мају 2018. је поново примио своје госте.

Хотел Фонтана је више деценија најпопуларнији хотел у Врњачкој Бањи и упркос времену сија новим сјајем.

Налази се у центру Врњачке Бање на само пар корака од чувеног Врњачког Врапца – Гочка, Моста љубави, парка и популарне променаде.

Реновиране су собе у хотелу, уређен је спољашњи изглед и, на радост свих посетилаца, базен је опет у функцији и представља савршено место за расхлађивање у врелим летњим данима. Изграђен је кафе бар, који нуди разноврстан музички програм у вечерњим сатима, а ту је наравно и ла карт ресторан који ће одушевити гурмане.

У завршној фази су и радови на изградњи спа центра који ће бити један од најмодернијих и најопремљенијих у Србији. Wellness поседује: затворени базен из три нивоа са благо минералном водом, ђакузи, хидромасажне каде и базене, парно купатило, слане собе, тепидаријуми и топле купке, релакс зону –  арома тушеве. • Приступ Wellness-у се посебно плаћа, према важећем ценовнику.

Вила ПЛАНИНКА

Вила ПЛАНИНКА – приватни смештај је породична кућа са великим двориштем, намењена за смештај бањских гостију.
Налази се на једној од најатрактивнијих локација, удаљена око 350 метра од термалног купатила и топлог минералног извора, а исто толико и од центра Врњачке бање и моста љубави. У истој улици се налази и дворац породице Белимарковић, са музејском поставком и концертним простором.

У великом дворишту са пуно зеленила, цвећа и гарнитурама за седење, има довољно места и за паркирање возила.

Собе су двокреветне, налазе се на првом спрату, све са великим терасама и у свакој соби постоји умиваоник са топлом и хладном водом. Купатило је заједницко за четири собе.

Пријатан амбијент, пуно зеленија и цвећа, приступачне цене, као и љубазни домаћини су основ за угодан боравак.

Хотел ЛИДЕР С

3/5

Хотел ЛИДЕР С 3* је новосаграђени хотел који је са радом почео крајем 2014. године.

Смештен је на ексклузивној локацији, са дивним погледом на краљицу бањског туризма, уз централни врњачки парк и најпозантији wellness центар Фонс романус.
Својом особеношћу, модерним стилом и пословним шармом, иде у корак са потребама садашњег времена, савременог пословања и квалитета туристичких услуга.

Хотел располаже са 23 луксузно опремљене смештајне јединице, 21 собом и 2 апартмана, укупног капацитета 46 лежаја.

Структура соба:
2 апартмана (спаваћа соба са брачним лежајем 160џ200 и дневна соба са помоћним лежајем)
8 соба са брачним лежајем (160×200)
13 двокреветних соба са одвојеним лежајевима (100×200)

Собе и апармани пружају осецај гостољубиве атмосфере и као такви омогућују опуштање, одмор и миран сан у привлачном и угодном амбијенту. Ентеријери одговарају највишим стандардима са акцентом на функционалност и удобност.

Свака смештајна јединица опремљена је са CATV, мини баром, клима уредајима и wi-fi мрежом.

Хотел поседује и сопствени паркинг, лифт, ресторан и аперитив бар.

Конференцијска сала, опремљена најсавременијим аудио и видео уређајима, је простор који свакако оплемењује и употпуњује понуду хотела, а из које се пружа најлепши поглед на панораму Врњачке Бање.
Погодна је за одржавање семинара, конгреса, тим буилдинг скупова и свих других видова обука и тренинга, а тераса која се налази уз њу пружа могућност организовања коктела, кафе пауза и прослава у непоновљивом амбијенту.

Диван амбијент, љубазно особље, чистоћа и јединственост хотелског ентеријера без сувишних детаља је свакако топла препорука свима. Мир, тишина и осећај домаће атмосфере представљају идеално место за све оне који беже од монотоније свакодневнице, гужве, брзог ритма живота у другачији и опуштајући свет.


ДаНе

TOP