О нама

Master Holidays

Ми постојимо због Вас и само са Вама можемо да трајемо дуже!

Туристичка агенција Master Holidays основана је у Београду 14.фебруара 2011.године, а од 2018.године послује у саставу 4СЕ д.о.о. као огранак 4SE Master holidays. Током досадашњег пословања, успели смо да оправдамо поверење наших корисника и настављамо са атрактивним аранжманима за зимовање и летовање, као и групним путовањима за европске дестинације. Од свог оснивања на туристичком тржишту се представљамо као организатор путовања, са лиценцом, за клијентелу различитих карактеристика – породице, старија популација, млади, скијаши, љубитељи мора… Оно по чему смо посебно познати су аранжмани за скијање у Француској о чему сведочи и указано поверење старих путника који нас и даље прате, али и све више оних који им се придружују.

Основу наше летње понуде представља Грчка, нарочито полуострво Халкидики, али и острва од којих посебно препоручујемо Евиу и Скиатос. У понуди смештаја су апартмани и хотели различитих категорија и цена, па стога свако може наћи понуду прилагодену својим жељама и могућностима. Да би наши путници имали где да се одморе у периоду између летње и зимске сезоне организујемо и групна путовања широм Европе – Париз, Букурешт, Праг, Љубљана, Барселона и многе друге дестинације.

А за оне који би желели нешто ван наше постојеће понуде радо ћемо направити индивидуалне програме по жељи.

Као и до сада, биће нам корисне све Ваше идеје, сугестије, жеље и критике.

Ваш 4SE Master Holidays 

Адреса седишта: Краља Милана 56, Београд

Матични број: 17308653

Лиценца ОТП 414/2020

Агенција поседује гаранцију путовања која износи 200.000 еур и банкарски депозит на 2.500 еур. Уговор о гаранцији путовања је број 470000040682 од 01.01.2020. године закључен са уговарачем путовања  Триглав Осигурања АДО, улица Милутина Миланковића 7а, Београд.

Иди на врх