Зимовање

Француска Serre Chevalier Vallee

Скијање - SERRE CHEVALIER VALLEE

SERRE CHEVALIER VALLEE је скијашка регија у француским Алпима, коју чини градић Briancon и оближња села Chantemerle, Villeneuve и Le Monetier les bains и представља једну од водећих француских скијашких области.

Посетиоци овог зимског туристичког центра, у којем се одржавају и скијашка такмичења за ФИС Светски куп, могу да уживају у скијању на уређеним стазама дужине 250 км, на висинама од 1200 до 2830м/нв. Сбзиром да је скијалиште заиста велико, нема великих гужви, што скијашима пружа додатну могућност уживања у живописним пејсажима. Ски центар има чак 107 ски стаза од којих 14 црних, 39 црвених, 31 плаву и 23 зелене.

Бријансон (фр. Briaoncon) је град који лежи на висини од 1300 м/нв и на само 13 км од границе с Италијом. Градић је веома живописан, а слободно време се може провести у бројним ресторанима или кафићима.

Бријансоном доминира импозантна тврђава, пројактована од стране краљевског војног архитекте Вoбана у другој половини XVII века, а која је 2008. године, од стране УНЕСKО-а, сврстана на листу Светске културне баштине баштине.
Бријансон, је важна раскрсница на путу преко планинског превоја Монтженевре према Торину у Италији, и преко превоја Лотаре према Греноблу и ски центрима Les 2 Alpes и Alpe d’Huez.

Напомена: Сви описи и фотографије су информативног карактера и не могу бити саставни део уговора о путовању.

Резиденција Signal de PROREL, Briancon

Апартманска резиденција Signal du Prorel се налази у граду Briancon-u у непосредној близини полазне станице гондоле „Прорел“ која извлачи на скијалиште Serre Chevalier и на неколико минута шетње од центра Брианcона. У непосредној близини су продавнице, ски сервиси, ресторани…
Студији и апармани су 4- креветни или 6- креветни. Апартмани нису типски опремљени, сваки апартман је са различитим намештајем и опремом. Основна карактеристика за све апартмане је:

4- креветни студио је површине 20-25м2. Тросед на развлачење у дневној соби, опремљена кухиња, одвојена кабина или спаваћа ниша са креветима на спрат, купатило, тоалет.

6- креветни апартман је двопросторни, површине 25-35м2 са дневном собом у којој се налази тросед на развлачење, прибором опремљена кухиња, одвојена спаваћа са брачним креветом или два лежаја, мања спаваћа или кабина са два кревета или креветима на спрат, купатило и тоалет.

Већина апартмана имаа балкон или терасу, ТВ, микроталасну рерну, машину за судове. Отворени паркинг је испред или у близини објекта.

Приликом уласка у апартмане оставља се депозит. Постељину и пешкире треба понети, или их изнајмити на лицу места. Обавезно је завршно чишћење које можете сами да урадите, или да ту услугу платите на лицу места.

Резиденција Relais de la GUISANE, Briancon

Апартманска резиденција „Релаисе де ла Гуисане“ се налази у граду Брианцону, непосредно уз полазну станицу гондоле „Прорел“ која извлачи на скијалиште Серре Цхевалиер.

У непосредној близини су продавнице, сервиси, ресторани… и наравно центар града.

Апартмани су за 5 или 6 особа и нису типски опремљени, сваки апартман је са различитим намештајем и опремом. Основна карактеристика за све апартмане је:

5-креветни апартман је двопросторни површине 20-25м2 са дневном собом са каучем на развлачење, опремљеном кухињом, одвојеном собом са креветима на спрат и петим креветом који се извлачи испод кревета на спрат, купатило, тоалет. Смештај је скромног комфора!

6-креветни апартман је двопросторни површине 25-35м2 са дневном собом са лежајем на развлачење, опремљеном кухињом, одвојеном спаваћом собом са брачним креветом или два лежаја, мањом спаваћом собом или кабином са два кревета или креветима на спрат, купатило и тоалет.

Већина апартмана има балкон или терасу, ТВ, микроталасну рерну, машину за судове. Отворени паркинг је испред или у близини објекта.

Приликом уласка у апартмане оставља се депозит. Постељину и пешкире треба понети, или их изнајмити на лицу места. Обавезно је завршно чишћење које можете сами да урадите, или да ту услугу платите на лицу места.

1. дан долазак у хотел после 14:00х. Услуга према програму. Ноћење

2. дан – последњи дан – Слободни дани за одмор и индивидуалне активности. Услуга према програму. Ноћење

Последњи дан боравка – напуштање хотела до 10:00х. Крај програма.

* Смештај у хотелу на бази изабране услуге,

*Трошкове организације путовања.

* Превоз до дестнације (могућност аутобуског превоза према већ постављеним терминима и ценама за дестинацију);

* Индивидуалне трошкове и услуге које нису предвиђене програмом;

* Путно здравствено осигурање – није обавезно (осигурање се плаћа у агенцији по важећем ценовнику осигуравајуће компаније).

* Плаћање се врши у динарској противвредности по продајном курсу за ефективу АИК БАНКЕ на дан уплате;

* Готовински, уплатом аконтације у износу од 40 % укупне цене аранжмана приликом резервације, остатак 20 дана пред пут;

* Преко рачуна, уз профактуру издату од стране агенције;

* Чекови грађана до краја године датумирани сваког 15-ог у месецу;

* Цена је гарантована само за уплату целокупног износа аранжмана. Гарантован је само износ аконтације, а остатак је подложан промени, услед евентуалних промена на монетарном тржишту.

Агенција задржава право да пропише другачије услове плаћања за поједине промотивне понуде, као и за запослене у фирмама са којима агенција закључи посебан уговор.

– Сви путници, држављани Србије, који поседују нове биометријске (црвене) пасоше, осим држављана са пребивалиштем на територији Косова, у земље потписнице Шенгенског споразума, могу путовати БЕЗ ВИЗА у складу са одлуком Савета Министара ЕУ.
– Грађани са пребивалиштем на територији Косова, за путовање у земље Шенгена, морају поседовати визу земље у коју путују. Визу су дужни да прибаве и лично аплицирајући за исту у складу са захтевима конзулата земље у коју путују.

* Свака промена програма путовања од стране самог путника у току путовања, а уз сагласност представника агенције не представља измену уговореног програма;
*Организатор путовања задржава право измене програма путовања (редослед појединих садржаја у програму у зависности од објективних околности);

* Организатор има право да 5 дана пред пут откаже путовање услед пребукираности хотела или понуди алтернативни смештај у другом објекту исте категорије и цене;
*Организатор не сноси одговорност за евентуално другачије усмене информације о програму путовања, добијених од стране радника агенције као и радника субагената (посредника у продаји аранжмана), које нису у складу са елементима закључених Уговора о путовању. Описи и фотографије апартмана су информативног карактера и не могу бити саставни део Уговора о путовању;
*У случају промена на монетарном тржишту , као и код промена у ценама превоза агенција задржава право да коригује цене аранжмана;

* Минималан број путника


ДаНе

Иди на врх